COVID-19 har ställt in, ställt om och ställt på ända. Dina medarbetare, kunder och kollegor är sannolikt drabbade på något sätt – och därför är det ännu viktigare att engagera, underhålla och premiera.

Vi erbjuder digitala lösningar för alla typer av möten och event – här har vi samlat några. Givetvis skräddarsyr vi gärna en lösning utifrån dina behov – på ditt kontor, i vår studio eller med våra mobila lösningar i valfri lokal.

Digital Awards

Fira framgångar och premiera de medarbetare som levererat under året. Vi hjälper er att sätta ihop ett intressant och engagerande program som kombinerar underhållning och prisutdelning. Tillsammans med våra samarbetspartners ordnar vi både artister och interaktiv underhållning. Middagen löser vi med catering eller ett matlagningsmoment där deltagarna får en matkasse med recept och kombinerade drycker!

Digitala kundevent

Oavsett om du lanserar en ny vara eller tjänst, vill vårda din relation till befintliga kunder eller nyttja vår plattform för att nå nya kunder producerar vi ditt digitala kundevent skräddarsytt efter dina önskemål. 

Digitala möten

Digital konferens

När vi idag inte kan ses fysiskt i samma utsträckning som tidigare är det ännu viktigare att mötas på ett bra sätt. Hyr vår platsbyggda studio på Kungsholmen eller låt oss bygga en mobil studio hos dig. Oavsett hur långt du kommit i processen kan vi hjälpa dig att ställa om – så du inte behöver ställa in.

Digital stämma

Dags för styrelsemöte eller årsstämma för bolaget, bostadsrättsföreningen eller organisationen? Vi ordnar det tekniska – med allt från säkra voteringssystem till diskussion och workshop. 

Digital After Work

Arrangera en trevlig aktivitet tillsammans med dina medarbetare – laga en matkasse och kombinera med dryck. Mingla i digitalt format och njut!

Skräddarsytt

Vi hjälper dig gärna att skräddarsy din livesändning utifrån dina specifika önskemål.